Over ons

Een straffe onderneming met een passie voor print!

logo

Van ontwerp tot afgeleverd product, wij zorgen voor maatwerk met passie!

Maak kennis met Publisize, een straffe onderneming met een passie voor print! Kiezen voor Publisize, is vertrouwen op een sterk bedrijf vol frisse ideeën en met voldoende ervaring op de teller om te weten wat uw bedrijf precies nodig heeft om op te vallen! Of u nu op zoek bent naar in het oog springende buitenreclame, straffe binnenreclame of doordacht POS-materiaal, wij gaan samen op zoek naar de perfecte oplossing voor uw bedrijf! Van ontwerp van de reclametoepassing tot productie en montage, wij helpen u graag verder met een perfect afgewerkt reclameproject op maat, voorzien van de hoogste kwaliteit. Op zoek naar een straf plan om uw bedrijf, merk of product in de kijker te zetten? Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken!
dummy-tab

Projectmanagement op maat

Doelgericht projectmanagement van ontwerp tot productie

Uw project? Onze missie! Wij zorgen graag voor een stevige begeleiding doorheen het hele traject; van ontwerp tot afgewerkt project. Zo hoeft u niet wakker te liggen van eventuele zorgen, wij doen graag al het werk. Hoe gaat dit precies in zijn werk? Schotel ons gerust uw reclamedromen voor en vertel ons uitgebreid over uw noden en wensen. Met deze informatie voorhanden gaan we samen op zoek naar de juiste toepassing of oplossing om uw product, event of merk in de kijker te zetten! Hebt u zelf nog geen idee van wat u zoekt of hoe uw bedrijf er uit kan springen? Geen enkel probleem, wij denken graag vanaf het begin met u mee. Daag ons gerust uit om origineel uit de hoek te komen!
dummy-tab

Productie op maat

Een piekfijne productie van ieder project

Ieder product is maatwerk, dat weten wij als geen ander. Van ontwerp tot realisatie; we nemen graag uw project onder de loep en gaan we op zoek naar de meest effectieve manier van produceren. Hierbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg, werken we met een team van gespecialiseerde vakmensen en maken we enkel gebruik van de meest kwalitatieve materialen. Telkens weer streven we naar de grootste zorg voor uw project en een afwerking tot in de kleinste puntjes. Hierbij hebben we steeds alle aspecten onder controle die bij het productieproces komen kijken waardoor we ieder project vast en zeker de baas kunnen!
dummy-tab

Zorgeloze montage

Een feilloze montage van ieder project

Uw spandoek, frame of reclamepaneel is geproduceerd en klaar om geplaatst te worden. En nu? Geen zorgen, ook hier helpen we u graag mee verder. Want na het ontwerp en de productie, gaan we aan de slag met de montage van uw producten. U kan gerust op beide oren slapen, wij zorgen voor een perfecte montage waarbij we met de grootste zorg uw product bevestigen waar u maar wilt, zonder brokken te maken. Ook onze timing hebben we zelf in handen. Een montage die snel na het ontwerp en de productie kan volgen? Dat is voor u immers cruciaal!
dummy-tab

Eigen beheer

Uw beheer veilig in onze handen

Maakt u gebruik van actie- of seizoensgebonden communicatiemiddelen in uw etalage of showroom? En heeft u zelf geen plaats om uw vorige campagnes te stockeren? Niets zo vervelend als het bijhouden van al deze communicatiematerialen, die u slechts een korte tijd van het jaar gebruikt. Daarnaast is naast het opbergen ervan, het overzicht over al deze materialen bewaren nog zo’n groot heikel punt. Geen paniek, ook deze zorg nemen we u graag uit handen: we stellen u graag onze dienst ‘beheer’ voor. Wat houdt deze dienst precies in? Dankzij ons groot magazijn hoeft u niet zelf al uw communicatiemateriaal bij te houden en kan u deze gerust bij ons stockeren. Wij dragen er de grootste zorg voor en creëren een veilige stockage. Wanneer de periode aanbreekt dat uw reclametoepassing weer gebruikt zou moeten worden, krijgt u van ons een seintje!

actief in
diverse sectoren.

Wij gaan samen op zoek naar de
perfecte oplossing voor uw bedrijf.

bouw-immo

Bouw & Immo

retail

Retail

events

Events

automotive

Automotive

sportclubs

Sportclubs